Blejzr: 8 stylů, jak ho ladit a nosit

Neformální schůzky, podnikové večírky nebo různé společenské události často vyžadují méně formální oblečení. Zde nastupuje blejzr jako váš spolehlivý módní parťák. Kromě toho, že vás v chladnějších dnech zahřeje, vašemu outfitu dodá na formálnosti a zdokonalí první dojem, který zanecháte.

Blejzr je perfektně univerzální kousek, který si můžete ladit s různými druhy kalhot a košil, a tak vytvořit klasické, nebo i extravagantní kombinace. Dovolte nám vás provést světem blejzrů a ukázat vám, jak je správně kombinovat:

----
Máte své POWER oblečení? Co si vzít na sebe, pokud se potřebujete přimět k vyšším výkonům? O tom i více se dozvíte ve videočlánku z našeho blogu.

----

1. Modrý Blejzr s Béžovými Kalhotami

Modrý blejzr a béžové kalhoty jsou klasickou smart casual kombinací, která je ideální pro všechna roční období. Zimní variantou mohou být tmavší hnědé kalhoty. Kombinaci můžete doplnit bílou košilí, motýlkem nebo pletenou kravatou pro více kreativní styling. Klasická kravata dodá outfitu formálnější vzhled. A nezapomeňte na kapesníček pro dokonalý outfit! 

2. Šedý Blejzr

Šedý blejzr je tou nejkonzervativnější variantou, která by vám rozhodně neměla chybět. Formálnost můžete regulovat pomocí doplňků nebo samotným stylem blejzru. Místo košile můžete zvolit rolák pro kombinaci, která vás zahřeje a zároveň skvěle vypadá.

----

Článek z našeho blogu: MUST HAVE JMÉNEM TRENČKOT. Pokud chcete na jaře i na podzim vypadat šik a vyzrát na rozmary počasí, trench coat je tou pravou volbou každého kavalíra.

----

3. Zelený Blejzr

Tato kombinace je skvělá zejména na podzim. Můžete si zvolit maskáčový blejzr a doplnit ho tmavě modrými džíny pro méně formální schůzky. Pokud je vám v samotném blejzru zima, přehoďte přes něj trenchcoat.

4. Navy Blejzr

Navy, nebo také námořnická modrá, je klasická a tradiční volba pro blejzr. Navy blejzr je ideální pro formálnější setkání a lze ho skvěle kombinovat s bílou košilí a šedými kalhotami.

5. Barevný Károvaný Blejzr

Károvaný blejzr vnese do vašeho šatníku trochu živosti a barevnosti. S šedými nebo navy kalhotami vypadá konzervativněji, ale pokud máte chuť na kreativnější kombinaci, zkuste tmavě červené kalhoty.

6. Blejzr s Výrazným Kárem

Blejzr s výrazným kárem vám může přinést styl a odlišnost. Při kombinování můžete hrát s malými detaily, jako je sladění části vzoru s kalhotami. Pokud už máte dost jednobarevných kombinací, je čas trochu se odvázat.

----
Z našeho blogu: Vybrat a nosit blejzr: Na co si dát pozor?
---- 

7. Hnědý Blejzr

Hnědý blejzr představuje příjemný kontrast k modrým a šedým variantám. Je skvělý pro podzimní měsíce a může být kombinován s mnoha různými barvami kalhot, včetně béžových, tmavě modrých nebo černých.

8. Bordó Blejzr

Bordó, bohatá a intenzivní barva, je výrazným a odvážným výběrem pro blejzr. Přestože se může zdát obtížně kombinovat, vypadá skvěle s černými, šedými nebo dokonce tmavě modrými kalhotami. Tento blejzr může být středobodem vašeho outfitu a dokáže vytvořit dojem, který zaujme.

Nyní již víte, jak můžete blejzry ladit s různými kalhotami a košilemi a vytvářet tak klasické, ale i více extravagantní kombinace. 

---

Tip na článek z našeho blogu Komplexnost - Variabilita - Nespočet příležitostí: Poznejte nový způsob pořizování oblečení.

--- 

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.