7 plesových přešlapů: Jak se neztrapnit na tanečním parketu

Šarmantní styling pro každého: Příručka pro plesovou sezónu

Plesová sezóna je v plném proudu a taneční parkety jsou připraveny na vás! Nic nemůže překonat šarm a eleganci muže ve společenském oděvu. Ale pozor! Jakmile se pustíte do tančení, je snadné udělat módní faux pas. Připravili jsme pro vás praktickou příručku, jak se obléknout na ples s grácií a stylem.

1. Košile:

Košile jsou základem vašeho plesového outfitu. Zapomeňte na trička či polokošile – na ples patří pouze klasická košile. Navíc, na plesových událostech je doporučeno nosit bílou košili. Sladit barvu košile s partnerčinými šaty může působit elegantně, ale buďte si vědomi, že bílá košile je vždy bezpečnou volbou. Vybírejte košile s francouzskými manžetami, které dodají vášni a eleganci vašemu vzhledu.

2. Sako: 

Sako je korunou mužské elegance. Pokud si dáváte saky dolů, dejte pozor, abyste to nedělali před dámami. Alternativou je vesta, která dodá vašemu outfitu sofistikovaný dotek a zároveň vám poskytne možnost přizpůsobit se teplotě večera.

3. Manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky jsou drobným, ale výrazným detail, kterým můžete přidat osobní styl a eleganci do svého plesového outfitu. Vhodně zvolené manžetové knoflíčky mohou být tím rozdílem mezi obyčejným a výjimečným outfitem. Nebojte se experimentovat, ale vždy si ponechte vkus a eleganci jako své hlavní vodítko.

4. Motýlek a kravata: 

Motýlek je klasikou pro večerní akce, zatímco kravata může být vhodná na méně formální plesy. Ujistěte se, že jsou uvázány čistě a vkusně, aby dokončily váš elegantní vzhled.

5. Ponožky: 

Ponožky by měly být dostatečně dlouhé a tmavší než vaše boty. Dodržujte pravidlo, že lýtka nikdy nejsou odhalena. Pro kratší kalhoty jsou ideální podkolenky.

6. Obuv: 

Polobotky nebo lakýrky jsou ideální volbou pro plesové události. Vždy volte černou barvu a doplňte je sladěným opaskem pro dokonalý vzhled.

7. Dress Code: Pravidla a módní etiketa

Pamatujte, že móda je o pravidlech, která jsou tu pro dodržení. Pokud si nejste jisti, kontaktujte nás a rádi vám poradíme s vaším outfitem. Vaše sebevědomí na parketu je náš cíl!

Plesová sezóna je časem elegance a šarmu, a váš outfit by měl tuto atmosféru reflektovat. S naší příručkou se nemusíte bát, že uděláte módní kiks. Držte se těchto tipů a užijte si každý tanec s grácií a stylem!

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.