3 triky, jak dostat maximum ze svého obleku.

Pokud jste právě investovali do kvalitního obleku, je důležité, aby vám sloužil co nejlépe, bez ohledu na aktuální podmínky venku a úroveň formálnosti různých událostí, kam jej budete brát. Dnes vám tedy poradíme, jak z jednoho obleku poskládat tři různé outfity a využít jeho potenciál na maximum! 

1. Oblek s košilí a kravatou: Elegantní a profesionální v každém počasí

Není tradičnějšího stylingu obleku, než právě toho s košilí, kravatou a polobotkami. Bílá košile je tou nejelegantnější variantou a rozhodně s ní nikdy nešlápnete vedle. Pokud máte oblek se vzorem, raději volte košili z jednobarevného materiálu a k jednobarevnému obleku zase naopak košili s jemným vzorem. Takto nošený oblek je vhodný jak pro různé příležitosti, tak i do různého počasí. Pro různá roční období jenom zvolte jinou gramáž košile a oblek potom můžete využít po celý rok.

Kam ho takto nosit: na business meeting, na pohovor, na svatbu...

 

2. Oblek s tričkem a teniskami: Lehký a neformální styl na léto

Hledáte-li uvolněnější a modernější alternativu ke klasickému outfitu obleku s košilí, zkuste spojit oblek s tričkem a teniskami. Tato kombinace je skvělá volba pro teplé letní dny, kdy se chcete cítit pohodlně a cool. Dejte si ale pozor na správný výběr všech kousků v outfitu. Tričko by mělo být jednobarevné (bílá/černá/šedá/navy), pokud je oblek jednobarevný, můžete zvolit i tričko s proužkem. Oblekové kalhoty by měly být užší a kratší, aby se na teniskách nehrnuly. Tenisky potom vybírejte kožené a minimalistické - nejlépe k obleku vypadá elegantnější sneakers styl. 

Kam ho takto nosit: na neformální schůzku, na smart casual eventy, galerie, vernisáže... 

 

3. Oblek s rolákem: Elegantní outfit do chladnějšího počasí

Když se teploty snižují a počasí je chladné, není nic lepšího, než vyměnit košili, kterou byste si normálně do obleku brali, za měkký vlněný merino rolák. Pro dokonalý vzhled volte svetr v neutrální barvě, jako je černá, šedá nebo béžová - bude se vám také jednoduše kombinovat s dalšími kousky v šatníku. Na podzim a zimu můžete polobotky k obleku vyměnit za sezónní Chelsea boots. Ty jsou u kotníku dostatečně úzké a nohavice kalhot se pak nebude nahrnovat, proto oblek takto můžete využít i do kanceláře. Chelsea boots potom i k džínům nebo chinos kalhotám, proto by ve vašem sezónním botníku rozhodně neměly chybět. 

Kam ho takto nosit: na schůzku, do kanceláře, na sezónní eventy...

Nechte za sebou ustálené představy o tom, jak má vypadat klasický oblek s košilí a kravatou. V tomto článku jsme vám představili, že móda je o více než jen o tradičních kombinacích. Odvážte se a objevte nové možnosti, jak využít váš elegantní oděv. Stačí jen trocha fantazie a váš oblek se stane univerzálním kouskem, který osvěží váš šatník a bude vhodný pro každou příležitost, ať už jde o formální akci či neformální setkání. 

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.