10 nejoblíbenějších individualizací našich kavalírů

Taky vás už nebaví, jak si je v obchodech všechno to oblečení natolik podobné, že vlastně všichni chodíme víceméně v tom stejném? Tak přesně pro vás je dnešní článek...

Možná je to pro vás novinka, ale oblečení na míru není jenom o perfektním střihu a manžetě košile lezoucí z rukávu saka. Při konfiguraci saka, kalhot anebo i košile se připravte na pořádné množství možností, jak svůj nový přírůstek v šatníku oživit a dát do něj taky kus svojí osobnosti. Dali jsme proto pro vás dohromady ty nejoblíbenější individualizace našich kavalírů, tak se nechte inspirovat, ať už oblečení nikdy není nuda!

1. Knoflík s laserovým motivem

Není viditelný na první pohled, ale když se na něj zaměříte, opravdu Vás překvapí a udělá velký dojem. Monogram na knoflíku, to se jen tak nevidí! Laserovat se dá na hranu nebo na plochu knoflíku. Hodí se na jakékoliv sako nebo blejzr. Ať už gravírujeme jméno, iniciály nebo třeba datum svatby, dejte si pozor. Je to vysoce návykové!

2. Monogram

Monogram je prostě nutnost! Aby byl ten Váš výraznější, máte na výběr z několika desítek barev kontrastních nití, kterými si monogram můžete nechat vyšít. Ať už na manžetu košile, dovnitř saka nebo třeba na kalhoty, je to na vás! Ty, co jsou viditelné na první pohled doporučujeme spíš v barvě materiálu, u těch skrytých se pusťte do kontrastů!

3. Detaily z alcantary

Nejjemnější, ale zároveň nejpevnější materiál, který najdete v našich vzornících. To je alcantara. A kam s ní? Nechejte si z ní ušít kontrastní límec, laty na rukávy, nebo třeba obšít kapsy kalhoty. 

4. AMF prošití

Imitace ručního prošití (tzv. AMF prošití) je jemným detailem, který nenásilně zdůrazňuje vysokou úroveň krejčovského zpracování saka. Pokud se vám líbí, můžete ho mít i kontrastní. My ho ale kvůli jednoduché kombinovatelnosti doporučujeme jenom nití v barvě materiálu.

5. Kontrastní knoflíková dírka na rukávu nebo dvě

Slaďte svůj oblek s vaší oblíbenou kravatou nebo manžetovými knoflíčky právě kontrastní knoflíkovou dírkou na rukávu. Zároveň tím upozorníte všechny znalce kvalitního oblečení na rozepnutý poslední knoflík na rukávu. Ty totiž na správném saku na míru jdou na rozdíl od toho konfekčního vždy rozepnout. 

6. Useknutý růžek rukávu

Prvek, který se hodí hlavně na blejzry (volnočasová saka). Někdy jej kombinujeme s kontrastní podšívkou vespod a u těch odvážnějších z vás i s kontrastním obšitím knoflíkových dírek.

7. Maskáčové prvky

Ať už je z maskáče celé sako nebo třeba jenom klopa smokingu, maskáč je prostě způsob, jak být vojákem i na schůzce nebo na plese. A nejlepší ice break pro jakoukoliv nezávaznou konverzaci na téma oblečení nebo armáda je na světě. 

8. Kontrastní lem kapes

Zastavit třepení kapes i sladit kalhoty s opaskem a botami. To všechno dokáže kontrastní lem kapes. Pokud si ho necháte udělat z heboučké alcantary, už nikdy nevyndáte ruce z kapes. 

9. Plstěný límec (s monogramem:)

A protože chceme, abyste měli radost i z těch nejmenších detailů, rádi vám vyšijeme monogram i někam, kde to nečekáte. Vyberte si barvu plsti pro spodní límec i nit, kterou budeme vyšívat. No a pokud jste kapitán, dejte to světu na odiv!

10. Barvy

Barvy jsou nejoblíbenější individualizací všech kavalírů, kteří chtějí vystoupit z davu. Podle oblíbené barvy oblečení prý snadno odhadnete povahu a založení člověka. Ulice by se tak mohly stát semaforem, který nás spolehlivě dovede k těm správným lidem.


Přečtěte si další článek, tentokrát o kabátech. Dozvíte se více podle čeho si správně vybrat ten pravý. "Průvodce kabáty a jak zvolit ten nejlepší".


Objevte svou vlastní stylovou kombinaci! S přesně vybranými a laděnými prvky můžete celý svůj outfit povznést na vyšší úroveň a vyjádřit svou osobnost a styl. Nezapomeňte, že skutečná dokonalost spočívá v detailech. Naši módní konzultanti jsou tu od toho, aby vás světem módy provedli.

Cavalier

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.