DOPLŇKY, protože detaily tvoří celek

Věděli jste, že drobné detaily mohou váš outfit povznést na zcela novou úroveň? Ačkoliv správně vybraný oblek s košilí je základem každého stylového mužského šatníku, právě dodatečné prvky přidávají na osobitosti a prozrazují něco o vašem vkusu. Podobně jako 20% vašich klientů představuje 80% vašeho úspěchu, tak i zdánlivě nepatrné doplňky mohou opticky zdvojnásobit hodnotu vašeho outfitu. Jak tedy dosáhnout toho, aby i malá investice měla velký dopad?

Manžetové knoflíčky

Nezapomínejte na tento detail při nošení obleku. Kov manžetových knoflíčků by měl ladit s kovem na vašich hodinkách a přezkou opasku. Manžetové knoflíčky jsou skvělým prostředkem pro vyjádření hravosti a vtipu, i když nosíte konzervativní outfit.

Ozdoba do klopy

Ozdoby do klopy jsou skvělým způsobem, jak přidat osobitost svému saku. Od květinových motivů až po odznáčky a brože, máte širokou škálu možností. Pokud jste vášnivým nositelem ozdob do klopy, nechte si vyrobit sako s malou dírkou na ozdobu, kterou bude udržovat nitěné poutko. To zabrání poničení klopy tupými špendlíky.

Kravata

Kravata je nezbytným prvkem business outfitu. Volte barvu, která ladí s ostatními prvky vašeho obleku, jako je kapesníček nebo obšití knoflíkových dírek na rukávech. Pro odlišení rutiny můžete zkusit také ascot nebo motýlka.

Kapesníček

Vyberte kapesníček, který ladí s vzorem a barvou kravaty a košile. Nikdy by neměl být ze stejné látky jako kravata, ale měl by s ní vizuálně souznít. Kapesníček přidává šťávu a barvy i do smart casual outfitu.


O kapesníčcích detailněji v tomto článku.


Ponožky (Happy Socks)

Kromě klasických černých ponožek můžete přidat do svého šatníku barevné ponožky, jako jsou populární Happy Socks. Tyto ponožky jsou skvělou volbou pro přitáhnutí pozornosti k vaší perfektně čisté obuvi. Barevné ponožky mohou také propojit barvu kravaty s dalšími prvky vašeho outfitu. Například námořnicky pruhované Happy Socks ladí skvěle s ozdobou v klopě ve tvaru kotvy a tmavě modrými uzlíčky místo kovových manžetových knoflíčků.


Pokud vás téma o pánských doplňcích zaujalo, pak za přečtení jistě stojí i článkek Jak správně využít pánské doplňky k dosažení dokonalého stylu


Spona na kravatu

I když to může působit jako přežitek, spona na kravatu je doplňkem, který získává stále více fanoušků. Existuje mnoho různých tvarů, ale držte se pravidla, že barva kovu by měla ladit se sponou na vašem opasku.

Pokud si nechcete lámat hlavu s kombinací doplňků ke svému outfitu, naši módní konzultanti jsou připraveni vám pomoci. Můžete je kontaktovat, pokud potřebujete asistenci při identifikaci vašeho jedinečného stylu. A pokud vás téma pánských doplňků zaujalo, rozhodně stojí za to si přečíst také článek "9 pánských doplňků, které vás vystaví z řady".

S přesně vybranými a laděnými doplňky můžete celý svůj outfit povznést na vyšší úroveň a vyjádřit svou osobnost a styl. Nezapomeňte, že skutečná dokonalost spočívá v detailech.

Cavalier 

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.