Odhalte magii dámského kostýmu: Jeden kostým, pět outfitů

Dámský kostým je jedním z nejvíce podceňovaných kousků v dámském šatníku, a to zejména v dnešní éře fast fashion, kdy nové trendy přicházejí a odcházejí rychlejším tempem, než stíháme mrknout. Mnohé ženy dnes stojí před výzvou najít oblečení, které je nejen trendy, ale také funkční a variabilní. Jednoduše, kdybychom si měli v šatníku ponechat jenom jednu věc, byl by to nejspíš právě klasický kostým s vestou. A proč? Protože ho můžeme nosit prakticky kamkoliv!

Odhalte magii dámského kostýmu: Jeden kostým, pět outfitů

1. Do kanceláře: Vesta a lodičky

  • Vesta: Z dvoudílného dámského kostýmu můžete vytvořit ještě stylovější kombinaci výměnou košile za vestu. Vesta outfit oživí a dodá mu profesionální charakter. Ideálně by měla vesta ladit s barvou a stylem kostýmu, ale můžete také experimentovat s kontrastními barvami či vzory pro výraznější efekt.
  • Lodičky: Synonymum ženskosti. Klasické lodičky, ať už v neutrálním odstínu nebo v odvážné barvě, zvýrazní vaše nohy a dodají outfitu na sofistikovanosti.

----

Získejte podrobné informace o našich kostýmcích na míru a nechte si ušít takový, o kterém jste vždy snila. 

----

2. Na kávu po práci: Tenisky a tričko

  • Tričko: Zapomeňte na tradiční košili a na volný čas zvolte raději kvalitní dobře střižené tričko. Bílé, černé nebo šedé je univerzální, pruhované zase dodá outfitu správný parisian chic švih.
  • Tenisky: Kombinace kostýmu a tenisek může vypadat velmi stylově. Tenisky nabízejí komfort a dodají vašemu outfitu mladistvý a relaxed charakter pro váš volný čas. 

3. Zajímavější klasika: Vzorovaná košile a výraznější lodičky

  • Košile: Samozřejmě, že by tento článek nebyl kompletní bez té nejklasičtější kombinace kostýmu a košile. Když vás klasické bílé košile přestanou bavit, nebojte se je nahradit pár kostkovanými nebo proužkovanými. 
  • Lodičky: Pokud vás už nudí klasické lodičky, oživte svůj botník těmi s výraznější přezkou nebo zajímavým osobitým detailem. 

----

Další z našeho blogu: 10 klíčových kroků k proměně v úspěšnou businesswoman

----

4. Na schůzky: Rolák a pohodlné mokasíny 

  • Rolák: Při chladnějších dnech můžete halenky a blůzy vyměnit za rolák. Ten vás udrží v teple a nepůsobí tak korporátně jako dámská košile. 
  • Mokasíny: Pokud před sebou máte dlouhý den, vyměňte lodičky za mokasíny. Outfit si udrží eleganci a získá na pohodlí.

5. Na večerní události: Hedvábný top a páskové sandálky

  • Hedvábný top: Přidá pocit luxusu a ženskosti. Halenka s krajkovým detailem na špagetových ramínkách působí sexy a rafinovaně. Pokud jste odvážná, můžete ji nahradit i krajkovým korzetem nebo podprsenkou. 
  • Páskové sandálky: Páskové sandálky dodají vašemu večernímu outfitu tu správnou míru ženskosti a šarmu a okamžitě korporátní kostýmek promění ve stylový statement. 

Bonus: Červená rtěnka: Bez ohledu na váš výběr je červená rtěnka vždy tou správnou volbou pro dokončení vašeho outfitu. Zvýrazní vaše rty a dodá sebevědomý a rafinovaný detail.  

Dámský kostým je mnohem více než jen kus oblečení pro formální příležitosti. Je to univerzální kousek, který s trochou kreativity může sloužit pro řadu situací. Je čas začít experimentovat s tím, co máte ve svém šatníku a objevit nové způsoby, jak nosit svůj oblíbený kostým. Ať už jste v kanceláři, na kávě s přáteli nebo na galavečeru, dámský kostým vám vždy poslouží s nenucenou elegancí a stylem. 

----

Získejte podrobné informace o našich kostýmcích na míru a nechte si ušít takový, o kterém jste vždy snila. 

----

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.