Pánská Vesta: Stylová Nutnost

Formální pánské oblečení dlouhodobě prochází různými změnami. Například v minulých letech se tradiční třídílné obleky vystřídaly dvoudílnými verzemi, které jsou v konfekční výrobě výraznější. V důsledku toho vesta, jako nepostradatelný prvek třídílného obleku, začala postupně mizet z mužských šatníků. Avšak tato klasická součást mužského oblečení zažívá oživení a přinášíme vám několik důvodů, proč byste měli zvážit její návrat do svého šatníku.

Vesta dokonale modeluje siluetu

Zatímco tradiční etiketa nabádá muže, aby si nesundávali sako, pokud pod ním nenosí vestu, v dnešní době se zdá, že etiketa ustupuje komfortu. Ale pokud si připadáte nekomfortně v košili bez saka, vesta je ideální řešení. Oproti pouhé košili dokáže vesta skvěle vytvarovat vaši postavu a poskytuje vám zároveň dodatečné teplo v chladnějších měsících.

Vesta není pouze pro obleky

Jestliže chcete z vaší vesty dostat co nejvíce, zvažte volbu vesty vyrobené z jediného druhu materiálu. Taková vesta vypadá dobře nejen s oblekem, ale také s kombinací džínů a košile.

----

Od počáteční schůzky, přes způsob platby až po servis, který následuje. Přečtěte článek jaké to je, když svou image svěříte do rukou módního konzultanta a rozhodnete se tak naši službu využívat naplno. 

----

Vesta zpestří váš šatník a umožňuje kombinace

Italská móda nám denně ukazuje, že oblek s vestou z jiného materiálu může být stylovou volbou. Například zvolte jednobarevnou látku pro kalhoty a sako a kostkovanou pro vestu. Tím vám vznikne více možností, jak nosit váš oblek.

Prohloubení formality a elegance

Vestou se vaše oblečení může posunout na novou úroveň formality a elegance. Přidání vesty k obleku jasně ukazuje, že jste ochotni jít o krok dále v péči o svůj vzhled.

Flexibilita a rozmanitost

Třídílný oblek je nejen elegantní, ale také nabízí vysokou míru flexibility. Můžete nosit všechny tři části dohromady, nebo můžete vestu vynechat pro méně formální příležitosti. Dokonce můžete nosit vestu samotnou s košilí a džíny pro neformální, ale stále elegantní look.

Zvýraznění příslušenství

Vestou můžete také zdůraznit své módní doplňky, jako jsou kravaty, manžetové knoflíčky nebo kapesníčky. Toto umožňuje vesta díky své výrazné přítomnosti v celkovém vzhledu.

Dodání důvěry

Nakonec, ale rozhodně nejméně důležité je, že nošení vesty vám může dodat sebevědomí. Vědomí, že vypadáte dobře a že jste udělali ten extra krok v péči o svůj vzhled, může zvýšit vaše sebevědomí, ať už jste na pracovní schůzce, na párty nebo na rande.

----

Jaké druhy bot by určitě neměly chybět v botníku kavalíra? V tomto článku si řekneme, jak mít boty na každou příležitost bez přeplněného botníku. 

----

Těmito třemi důvody jsme chtěli podtrhnout, proč byste měli zvážit návrat vesty do svého šatníku, ať už jako součást třídílného obleku nebo samostatný prvek. Pokud chcete třídílný oblek nebo pouze vestu navrhnout na míru, naši módní konzultanti vám rádi pomohou. 

Cavalier

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.