Podzimní speciál - co by vám rozhodně nemělo chybět v šatníku.

?

Jste připraveni na podzim? Jak si postavit skvělý podzimní šatník 

 

Milí kavalíři, 

jak jistě víte, podzim přináší mnoho změn, včetně našeho oblečení. Přišel čas připravit se na chladnější dny a vrstvit naše oblíbené kousky. Ať už pracujete z domova nebo se setkáváte s klienty, tyto tipy vám pomohou připravit se na novou roční dobu. Podívejme se, jaké kousky by ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět.

Trenčkot: klasika pro podzim

Elegantní, lehký a praktický - trenčkot je podzimním klasikem. Tento kabát s velkými kapsami, pásky na rukávech a širokým pásem je skvělou volbou pro chladnější počasí. Nejenže vás ochrání, ale také dodá vašemu outfitu eleganci. Trenčkot je jednoduše kombinovatelný a může být nošen k jakémukoli oblečení, ať už je to váš oblíbený oblek, džíny nebo chinos kalhoty se svetrem.

---

Zaujaly Vás trenčkoty? Vše o tomto snadno kombinovatelném kousku oblečení si přečtěte na našem blogu: "Musthave" jménem trenčkot.

---

Kabát: investice do zimy

Když se teploty začnou propadat, je důležité mít kvalitní kabát. Výběr správného kabátu může být investicí, která vám poskytne komfort a styl po mnoho sezón. Klasický jednobarevný kabát v hnědé, béžové nebo šedé barvě je vždy skvělou volbou. A pokud hledáte něco trendového, kostkované vzory jsou momentálně velmi oblíbené.

---

Nemáte kabát a nevíte podle čeho si vybrat? Přečtěte si náš článek o kabátech "Průvodce kabáty a jak zvolit ten nejlepší", kde se dozvíte více.

---

Podzimní oblek: zahřeje a dodá styl

Pokud chodíte každý den v obleku, měl by ve vaší výbavě být i podzimní oblek. Podzimní obleky jsou vyráběny z těžších látek a často obsahují příměs kašmíru pro extra teplo. Když jde o barvy a vzory, platí pravidlo "méně je více". Vyberte si konzervativní rybí kost nebo jemný károvaný vzor a vyhněte se příliš výrazným barvám.

Blejzr: skvělá volba pro přechodné období

Blejzr je nesmírně univerzální kousek, který může být nošen od jara do podzimu. Blejzrů existuje mnoho různých typů, proto se tomuto must-have kousku na našem blogu věnujeme hned v několika článcích.

----
Jak blejzry správně ladit s kalhotami a košilemi a vytvářet tak klasické, ale i více extravagantní kombinace? Přečtěte si i článek z našeho blogu Blejzr: 8 stylů, jak ho ladit a nosit
----

Nezapomeňte na barevnou harmonii.

Studené barvy k sobě ladí, stejně jako teplé. Míchat je není vhodné. Bordeaux, hnědou a béžovou k sobě klidně zkombinujte, ale k černé volíme spíše šedou a modrou. Například pokud máte hnědé boty, tak k nim volte hnědý opasek a hnědou tašku. Pokud zvolíte oblek v bordeaux barvě, sáhněte po stejném odstínu u kravaty. Ponožky by měly mít vždy stejnou barvu jako kalhoty. K barevným oblekům volíme jednobarevné košile a opačně.

Pamatujte, že pokud si nejste jisti, tak méně je více. A také, že se oblečení musíte cítit pohodlně a vyjadřovat jím svou osobnost. Nebojte se tedy kombinovat a experimentovat, ale také mít svůj vlastní styl. Vaše oblečení by mělo být odrazem toho, kdo jste. Nezapomeňte, že móda je hra, tak si ji užívejte! Ať už jste na konferenci, v práci, nebo si jen tak užíváte podzimní procházky, měli byste vždy vypadat skvěle a cítit se pohodlně. S těmito tipy jste na to připraveni a můžete si užívat chladných podzimních dní v pohodlí a stylu.

Doufáme, že vám naše rady pomohou připravit se na nadcházející podzim a zvládnout ho ve velkém stylu. 

Mějte skvělý podzim plný módních dobrodružství a i nadále sledujte náš blog pro další tipy a triky a inspiraci pro podzimní módu! 

Cavalier

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.